Volume 4, Number 1 (January – June 2016)

ชื่อผู้แต่ง International College of Mekong Region, Chiang Rai Rajabhat University

วารสาร Journal of Perspectives on Development Policy in the Greater Mekong Region

ปีที่พิมพ์ 2016

Journal of Perspectives on Development Policy in the Greater Mekong Region,

PERSPECTIVES ON DEVELOPMENT POLICY IN THE GREATER MEKONG REGION

Towards Liberation from Poverty and Hunger: The Corn-based Farmer-Scientist Research, Development and Extension Training Program (FSTP) for Sustainable Agricultural Development under E.O. 710

Carla O. Melodillar, Romulo G. Davide and Wilma S. Velasco

Conservation Finance: A Comparative Analysis of its Planning and Management Arrangements in Areas with High Biodiversity Value in the Philippines

Ricardo M. Sandalo and Almira Geles B. Lumbres

Challenges of Farmer Water User Communities in Participatory Irrigation Management and Development in Pursat Province, Cambodia

Sovanndara Ky

Meaning of Community Wellbeing in Disaster Prone Areas in the Philippines: the Case of Leyte

Merites M. Buot, Virginia R. Cardenas, Gloria Luz M.Nelson, Maria Ana T. Quimbo and Josefina T. Dizon

Earthquake Safety Awareness in Nepal: Global and Local Perspectives on Earthquake Disaster Risk Reduction

Prachand Man Pradhan

The Impact of the Hongsa Lignite Power Plant on the Lao Economy: Input-Output Approach

Phousavanh Chanthasombath

Passive Solar Building Design Strategies in Lalitpur, Pokhara and Dharan cities of Nepal

Prativa Lamsal and Sushil B. Bajracharya

Proposed Framework Development for e-Government Implementation in Nepal

Purusottam Kharel and Gajendra Sharma

Volunteer Art Groups as Facilitators of Cultural Development: Emphasis on Local Identity to Enhance Human and Social Capital Opportunities for the Poor (The Case of Angono Municipality in the Philippines)

Morales, Mark Anthony Mateo

BOOK REVIEW

Climate Change Mitigation and Agriculture

Plant Resources for Food, Fuel and Conservation

CALL FOR ARTICLE

EDITORIAL ADVISTORY BOARD